Home » FAQ
FAQ2022-02-17T11:35:20+01:00

De standaard verwerkingstijd van een visumaanvraag bij GoedkoopVisum.nl is maximaal twee weken*. E-visa zoals bij de Verenigde Staten en Sri Lanka ontvangt u in de meeste gevallen binnen één werkdag per email.

*Met uitzondering van een regulier visum voor Myanmar. De verwerkingstijd van een regulier visum voor Myanmar is 4 weken.

GoedkoopVisum.nl verwerkt geen visumaanvragen met spoed. Hiervoor verwijzen wij u graag naar VisumPro.

Om u het lage vanaf-tarief van €24,95 incl. BTW per visum aan te kunnen bieden, richten wij ons op de meest voorkomende landen. Indien u een visumaanvraag voor een ander land heeft, verwijzen wij u graag door naar VisumPro.

Voor het aanvragen van zakelijke visa dienen meer documenten te worden nagekeken. Om het lage vanaf-tarief van €24,95 incl. BTW per visum aan te kunnen bieden, verzorgen wij alleen toeristenvisa. Indien u een zakelijke visumaanvraag heeft, verwijzen wij u graag naar VisumPro.

De bemiddelingstarieven van GoedkoopVisum.nl zijn afhankelijk van de locatie van het consulaat:

Online
Voor visumaanvragen waarvoor het visum online kan worden aangevraagd, berekenen wij € 24,95 incl. BTW per visum. Landen die onder dit tarief vallen zijn: Australië, Cambodja, Cuba, Kenia, Rusland, Sri Lanka, Turkije, Verenigde Staten.

Den Haag
Voor visumaanvragen voor consulaten in Den Haag berekenen wij € 24,95 incl. BTW per visum. Landen die onder dit tarief vallen zijn: China, Rusland, Tanzania, Vietnam.

Amsterdam
Voor visumaanvragen voor consulaten in Amsterdam berekenen wij € 34,95 incl. BTW per visum. Landen die onder dit tarief vallen zijn: Nepal.

Brussel
Voor visumaanvragen voor consulaten in Brussel berekenen wij € 44,95 incl. BTW per visum. Landen die onder dit tarief vallen zijn: Cambodja, Laos, Myanmar.

Voor een visumaanvraag Rusland is inderdaad een toeristenvoucher vereist. Indien u in een hotel verblijft, kunnen zij dit meestal voor u verzorgen.

Indien het hotel dit niet voor u kan verzorgen óf u verblijft in een AirBnB accommodatie dan kan GoedkoopVisum.nl deze voucher voor u verzorgen.

De kosten voor de toeristenvoucher bedragen € 29,95 incl. BTW. Tijdens het bestelproces kunt u de toeristenvoucher toevoegen aan uw winkelmand.

Indien GoedkoopVisum.nl uw toeristenvoucher verzorgt, dient u de volgende informatie in te vullen in het online visumaanvraagformulier:

Name of organization: Tourlink LLC
Address: Moscow
Reference number: 021374
Confirmation number: 00000

U ontvangt van ons bericht zodra uw visum gereed ligt op opgehaald te worden. Dit kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Het is alleen mogelijk om op te halen bij ons kantoor in Den Haag.