FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan, stuur dan een email naar info@goedkoopvisum.nl

Hoe lang duurt het voordat mijn visum gereed is?

De standaard verwerkingstijd van een visumaanvraag bij GoedkoopVisum.nl is maximaal twee weken*. Elektronische visa zoals bij de Verenigde Staten, Turkije en Sri Lanka ontvangt u in de meeste gevallen binnen één werkdag per email.

*Met uitzondering van een regulier visum voor Myanmar. De verwerkingstijd van een regulier visum voor Myanmar is 4 weken.

Kan ik mijn visum met spoed aanvragen?

GoedkoopVisum.nl verwerkt geen visumaanvragen met spoed. Hiervoor verwijzen wij u graag naar VisumPro.

Waarom kan ik alleen voor bepaalde landen een visum aanvragen bij GoedkoopVisum.nl?

Om u het lage vanaf-tarief van €16,95 incl. BTW per visum aan te kunnen bieden, richten wij ons op de meest voorkomende landen. Indien u een visumaanvraag voor een ander land heeft, verwijzen wij u graag door naar VisumPro.

Waarom kan ik alleen toeristenvisa aanvragen bij GoedkoopVisum.nl?

Voor het aanvragen van zakelijke visa dienen meer documenten te worden nagekeken. Om het lage vanaf-tarief van €16,95 incl. BTW per visum aan te kunnen bieden, verzorgen wij alleen toeristenvisa. Indien u een zakelijke visumaanvraag heeft, verwijzen wij u graag naar VisumPro.

Wat zijn de bemiddelingstarieven van GoedkoopVisum.nl?

De bemiddelingstarieven van GoedkoopVisum.nl zijn afhankelijk van de locatie van het consulaat.

 

Online

Voor visumaanvragen waarvoor het visum online kan worden aangevraagd, berekenen wij € 16,95 incl. BTW per visum. Landen die onder dit tarief vallen zijn: Australië, Cambodja, Cuba, Myanmar, Sri Lanka, Turkije, Verenigde Staten.

 

Den Haag

Voor visumaanvragen voor consulaten in Den Haag berekenen wij € 16,95 incl. BTW per visum. Landen die onder dit tarief vallen zijn: China, Kenia, Rusland, Tanzania, Vietnam.

 

Amsterdam

Voor visumaanvragen voor consulaten in Amsterdam berekenen wij € 26,95 incl. BTW per visum. Landen die onder dit tarief vallen zijn: Nepal, Suriname.

 

Brussel

Voor visumaanvragen voor consulaten in Brussel berekenen wij € 36,95 incl. BTW per visum. Landen die onder dit tarief vallen zijn: Cambodja, Laos, Myanmar.

Voor een visumaanvraag voor Rusland is een toeristenvoucher nodig, hoe kom ik daaraan?

Voor een visumaanvraag Rusland is inderdaad een toeristenvoucher vereist. Indien u in een hotel verblijft, kunnen zij dit meestal voor u verzorgen.

Indien het hotel dit niet voor u kan verzorgen óf u verblijft in een AirBnB accommodatie dan kan GoedkoopVisum.nl deze voucher voor u verzorgen.

 

Kosten

De kosten voor de toeristenvoucher bedragen € 29,95 incl. BTW. Tijdens het bestelproces kunt u de toeristenvoucher toevoegen aan uw winkelmand.

 

Online visumaanvraagformulier

Indien GoedkoopVisum.nl uw toeristenvoucher verzorgt, dient u de volgende informatie in te vullen in het online visumaanvraagformulier:

Name of organization: Intour Expo
Address: Moscow
Reference number: 0000
Confirmation number: 0000

Ik heb voor de optie "Afhalen" gekozen. Waar en wanneer kan ik mijn visum ophalen?

U ontvangt van ons bericht zodra uw visum gereed ligt op opgehaald te worden. Dit kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Het is alleen mogelijk om op te halen bij ons kantoor in Den Haag.