Home » Over ons
Over ons2018-12-17T14:28:28+01:00

GoedkoopVisum.nl, uw toeristenvisum verzorgd voor een spotprijs!

Disclaimer
GoedkoopVisum.nl is onderdeel van VisumPro B.V. en maakt geen deel uit van de overheid van een land. Het is mogelijk om zelf, zonder bemiddelingskosten, uw visum aan te vragen. Wilt u geen gebruik maken van GoedkoopVisum.nl maar zelf uw visum aanvragen dan kunt u dit aanvragen bij het betreffende consulaat van dit land.

VisumPro
Goedkoopvisum is een initiatief van VisumPro.
VisumPro is een visumagent, welk zich richt op de zakelijke markt. VisumPro is opgericht door Frans Visser en Kevin van der Heijden. In 2014 is Gino Hartogs als derde partner ingestroomd. De drie eigenaren hebben ieder hun sporen verdiend in de branche en zijn daarom hooggekwalificeerde experts op visumgebied.

GoedkoopVisum.nl
Door de jaren heen zijn er meer en meer visumaanbieders op de markt gekomen. Vaak opgericht door mensen die relatief kort in het vak actief zijn. Echter niet vaak genoeg door echte vaklieden, die voldoende kennis hebben van de markt en het product ‘visum’. GoedkoopVisum.nl heeft er voor gekozen om de meest populaire bestemmingen aan te bieden voor een laagst mogelijke bemiddelingsprijs. Zo wordt uw keuze voor de laagste prijs tevens een keuze voor een betrouwbare kennispartij.

Filosofie
GoedkoopVisum.nl wil haar klanten gemak bieden voor een faire prijs. Omdat u vooraf afrekent, wordt u behoed voor kosten achteraf. GoedkoopVisum.nl melkt haar concept niet uit door allerlei aanverwante diensten aan te bieden of verborgen kosten op te voeren. Wij bieden een eerlijk product, voor een eerlijke prijs met eenvoudige procedure voorschriften.