Visum Sri Lanka

Ja, een visum voor deze bestemming is benodigd!

Visum Sri Lanka aanvragen

U gaat op vakantie naar Sri Lanka? Dan heeft u een toeristenvisum nodig.
GoedkoopVisum.nl biedt u de mogelijkheid om op onze Nederlandstalige, gebruiksvriendelijke website een visum voor Sri Lanka aan te vragen en veilig te betalen per IDEAL. U heeft geen Credit Card nodig!

GoedkoopVisum.nl is onderdeel van VisumPro B.V. en maakt geen deel uit van de overheid van Sri Lanka. Het is mogelijk om zelf, zonder bemiddelingskosten, uw online visum aan te vragen. Wilt u geen gebruik maken van GoedkoopVisum.nl maar zelf uw online visum aanvragen? Dit kan op de volgende website .

In drie eenvoudige stappen naar uw visum Sri Lanka:

STAP 1

Uw visumaanvraagformulier invullen

STAP 2

Uw visumaanvraag afrekenen

STAP 3

Uw visum ontvangen

STAP 1: UW VISUMAANVRAAGFORMULIER INVULLEN

Het aanvragen van uw Sri Lanka visum moet online (via internet). De benaming voor het visum is ETA en moet dus via internet worden aangevraagd. U kunt dit visum dus ook zelf online aanvragen, daarmee bespaart u de bemiddelingskosten van GoedkoopVisum.nl. U krijgt geen visum in uw paspoort, maar een bevestiging per email. Wilt u geen gebruik maken van GoedkoopVisum.nl maar uw ETA zelf aanvragen? Dit kan op de volgende website.

STAP 2: AANVRAAGDUUR, KOSTENOVERZICHT EN AFREKENEN

Aanvraagduur

De aanvraagduur van een ETA voor Sri Lanka is normaal gesproken twee werkdagen. In sommige gevallen kan het echter voorkomen dat de aanvraagduur langer is. GoedkoopVisum.nl heeft hier geen invloed op.

Kostenoverzicht

Consulaire kosten: € 35,-
Bemiddeling: € 16,95

De totale kosten voor een visum Sri Lanka bedragen € 51,95 per visum. Dit is inclusief BTW, consulaire kosten en bemiddeling.

Afrekenen

Wanneer u uw gegevens heeft ingevuld, wordt uw visumaanvraag automatisch toegevoegd aan uw winkelmand. U heeft vervolgens de keuze om voor nog een persoon een visum aan te vragen of om naar de afrekenpagina te gaan.

STAP 3: UW VISUM ONTVANGEN

Wanneer de betaling succesvol is afgerond, wordt binnen één werkdag uw visumaanvraag ingediend. Zodra het elektronisch visum gereed is, wordt dit per email aan u toegestuurd.

Klik hier om uw visumaanvraag te starten

Start visumaanvraag

DE VOORDELEN VAN GOEDKOOPVISUM.NL

Welke voordelen biedt GoedkoopVisum.nl

 

  • U wordt door ons op de hoogte gehouden van de status van uw visumaanvraag.
  • U betaalt vooraf veilig per IDEAL. Geen verrassingen achteraf en geen credit card benodigd.
  • U doet zaken met een professionele organisatie. GoedkoopVisum.nl is onderdeel van VisumPro.

 

Heeft u een vraag? Stuur dan een email naar ons visumteam: info@goedkoopvisum.nl

visum sri lanka aanvragen