Home » Visum Canada 1/3
Visum Canada 1/32024-02-07T10:42:47+01:00
Ja, een visum voor deze bestemming is benodigd!

Visum Canada aanvragen

Reist u naar Canada? Dan heeft u een visum nodig. GoedkoopVisum.nl biedt u de mogelijkheid om op onze Nederlandstalige, gebruiksvriendelijke website een e-visum voor Canada aan te vragen en veilig te betalen per IDEAL. U heeft geen Credit Card nodig!

Alle visumaanvragen worden door GoedkoopVisum.nl handmatig gecontroleerd. Hierdoor worden fouten (bijvoorbeeld de letter O in plaats van het cijfer nul in uw paspoortnummer) niet automatisch overgenomen op uw visum.

GoedkoopVisum.nl is onderdeel van VisumPro B.V. en maakt geen deel uit van de overheid van Canada. Het is mogelijk om zelf, zonder bemiddelingskosten, uw online visum aan te vragen. Wilt u geen gebruik maken van GoedkoopVisum.nl maar zelf online uw e-visum aanvragen? Dit kan op de volgende website.

Wilt u profiteren van de service van GoedkoopVisum.nl volg dan de drie onderstaande stappen naar uw e-visum voor Canada:

Stap 1: Uw visumaanvraagformulier invullen

Het aanvragen van uw visum gaat elektronisch. De benaming voor dit visum is ESTA en moet online worden aangevraagd. U krijgt dus geen sticker of stempel in uw paspoort, maar een bevestiging per email.U kunt dit visum ook zelf online aanvragen, daarmee bespaart u de bemiddelingskosten van GoedkoopVisum.nl. Wel heeft u in dat geval een credit card nodig om de consulaire kosten te voldoen. Wilt u geen gebruik maken van GoedkoopVisum.nl maar uw ESTA zelf aanvragen? Dit kan op de volgende website.

Stap 2: Aanvraagduur, kostenoverzicht en afrekenen

Aanvraagduur

De aanvraagduur van een ESTA voor de Canada is normaal gesproken één werkdag. In sommige gevallen kan het echter voorkomen dat de aanvraagduur langer is. GoedkoopVisum.nl heeft hier geen invloed op.

Kostenoverzicht

Consulaire kosten: € 6,-
Bemiddeling: € 27,95

De totale kosten voor een visum voor de Canada bedragen € 33,95 per visum. Dit is inclusief BTW, consulaire kosten en bemiddeling.

Afrekenen

Wanneer u uw gegevens heeft ingevuld, wordt uw visumaanvraag automatisch toegevoegd aan uw winkelmand. U heeft vervolgens de keuze om voor nog een persoon een visum aan te vragen of om naar de afrekenpagina te gaan.

Stap 3: Uw visum ontvangen

Wanneer de betaling succesvol is afgerond, wordt binnen één werkdag uw visumaanvraag ingediend. Zodra het elektronisch visum gereed is, wordt dit per email aan u toegestuurd.

Klik hier om uw visumaanvraag te starten.

Start visumaanvraag

Voordelen van Goedkoopvisum.nl

Welke voordelen biedt GoedkoopVisum.nl?

  • U wordt door ons op de hoogte gehouden van de status van uw visumaanvraag.

  • U betaalt vooraf veilig per IDEAL. Geen verrassingen achteraf en geen credit card benodigd.

  • U doet zaken met een professionele organisatie. GoedkoopVisum.nl is onderdeel van VisumPro.

Heeft u een vraag? Stuur dan een email naar ons visumteam: info@goedkoopvisum.nl