Home » Visum Tanzania 1/3
Visum Tanzania 1/32024-02-07T10:50:37+01:00
Ja, een visum voor deze bestemming is benodigd!

Visum Tanzania aanvragen

GoedkoopVisum.nl biedt u de mogelijkheid om op onze Nederlandstalige, gebruiksvriendelijke website een visum voor Tanzania aan te vragen en veilig te betalen per IDEAL. U heeft geen Credit Card nodig!

GoedkoopVisum.nl is onderdeel van VisumPro B.V. en maakt geen deel uit van de overheid van Tanzania. Het is mogelijk om zelf, zonder bemiddelingskosten, uw online visum aan te vragen. Wilt u geen gebruik maken van GoedkoopVisum.nl maar zelf uw online visum aanvragen? Dit kan op de volgende website.

Wilt u profiteren van de service van GoedkoopVisum.nl volg dan de drie onderstaande stappen naar uw e-visum voor Tanzania:

Stap 1: Visumaanvraagformulier invullen

Stap 1 van uw visumaanvraag is het invullen van het visumaanvraagformulier. Bij deze stap dient u de gevraagde gegevens in te vullen. Vervolgens heeft u de keuze om nog een persoon toevoegen of om door te gaan naar de afrekenpagina.

Stap 2: Aanvraagduur, kostenoverzicht en afrekenen

Aanvraagduur

De aanvraagduur van een e-visum voor Tanzania is ongeveer 10 werkdagen. In sommige gevallen kan het echter voorkomen dat de aanvraagduur langer is. GoedkoopVisum.nl heeft hier geen invloed op.

Kostenoverzicht

Consulaire kosten: € 50,-
Bemiddeling: € 27,95

De totale kosten voor een e-visum Tanzania bedragen € 77,95 per visum. Dit is inclusief BTW, consulaire kosten en bemiddeling.

Afrekenen

Wanneer u uw gegevens heeft ingevuld, wordt uw visumaanvraag automatisch toegevoegd aan uw winkelmand. U heeft vervolgens de keuze om voor nog een persoon een visum aan te vragen of om naar de afrekenpagina te gaan.

Stap 3: Uw visum ontvangen

Wanneer de betaling succesvol is afgerond, wordt binnen één werkdag uw visumaanvraag ingediend. Zodra het elektronisch visum gereed is, wordt dit per email aan u toegestuurd.

Klik hier om uw visumaanvraag te starten

Start visumaanvraag

Voordelen van Goedkoopvisum.nl

Welke voordelen biedt GoedkoopVisum.nl?

  • U wordt door ons op de hoogte gehouden van de status van uw visumaanvraag.

  • U betaalt vooraf veilig per IDEAL. Geen verrassingen achteraf en geen credit card benodigd.

  • U doet zaken met een professionele organisatie. GoedkoopVisum.nl is onderdeel van VisumPro.

Heeft u een vraag? Stuur dan een email naar ons visumteam: info@goedkoopvisum.nl